Hodnocení obchodu

4,9 1631 hodnocení
Přidat hodnocení
5
1557x
4
51x
3
9x
2
6x
1
8x
Nevyplňujte toto pole:
MH Avatar autora Martin Houdek | 19.4.2021
Prvni nakup a velmi prijemna zkusenost. Kdyz se nam nezdalo, ze plysak vypada trochu jinak nez na fotce, ochotne jednani k mozne vymene. K tomu nakonec nedoslo a vse jsme si nechali. Kazdopadne vrele doporucujeme. Oba plysaci jsou nadherni. P. S. Mala revize stranek by nebyla na skodu. Nektere sekce nefunguji.
MK Avatar autora Milena Kovalčíková | 18.4.2021
Ano,jsem spokojena.
J Avatar autora JE | 17.4.2021
Rychlé dodání, spokojenost!
D Avatar autora DC | 17.4.2021
Vsetko super! Dorucenie na Slovensko rychle, plysak prisiel v perfektnom stave, kvalitne zabaleny :) Maximalna spokojnost :)
E Avatar autora Erika | 17.4.2021
Super.
M Avatar autora Michaela | 16.4.2021
Vše naprosto dokonalé, maximálně doporučuji
ML Avatar autora Monika Linhartová | 16.4.2021
Rychlé dodání, velký výběr, krásný plyšák. Určitě jsme nenakupovali poprvé.
Avatar autora Alexandra Šrámkova | 16.4.2021
Velmi spokojená.
M Avatar autora Monika | 12.4.2021
Rychlé dodání prostřednictvím Zásilkovny.
MP Avatar autora Monika Polakova | 9.4.2021
Moc hezky plysak, vypada kvalitne, rychle dodani
J Avatar autora Jarka | 8.4.2021
Krasny pejsek jako zivy a uplne hebounky. Maly je z nej nadseny
JP Avatar autora Juraj Perovský | 8.4.2021
Nakupoval som ztial 2x , zatial velka spokojnost s komunikaciou, dodavkou aj kvalitou vyrobkov
K Avatar autora Kateřina | 6.4.2021
Velký výběr, neobjednáváme poprvé, celková spokojenost s obchodem i kvalitou plyšáka. Panda s bambusem je úžasně muchlací, dcera byla nadšená :-)
ES Avatar autora Eva Seitlová | 5.4.2021
Velký výběr, skvělá komunikace, pěkné zvířátka, vstřícnost a ochota.
EM Avatar autora Edita Masopustova | 5.4.2021
Ano jsem spokojená a ráda bych si ještě objednala stejneho plyšáka jednou
TP Avatar autora Tomáš Pospíšil | 3.4.2021
Byl jsem velmi mile překvapen množstvím nabízených plyšáků, tradičních i exotických. Komunikace byla skvělá, dodávka rychlá. Závidím bohatství, které v radosti pro druhé máte :-)
X Avatar autora xxx | 2.4.2021
super
MN Avatar autora Monika Novotná | 2.4.2021
Super
AP Avatar autora Anna Přidalová | 1.4.2021
rychlé dodání
BK Avatar autora Blanka Kolenčiaková | 1.4.2021
Jsem spokojená. Krasny

Stránka 1 z 83 , položek celkem: 1649

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.